Všechny značky
Přihlásit
French press BARISTA&Co 3Cup Steel/nerez, 350ml < >

French press BARISTA&Co 3Cup Steel/nerez, 350ml

Kód zboží: BH22137
769 Kč
Dostupnost:
Nelze objednat
BARISTA&Co Plunge Pot - french pres
French press s jemným nerezovým filtrem. Skleněná nádobka s odměrnými ryskami vyrobená z borosilikátového skla. Dodáváno s obsahem 350 nebo 1000ml. Kovové díly z nerezové ocele s povrchovými úpravami Copper (měď), GunMetal (černá) a Steel (matná nerez).

Velikosti:
french press 1000ml / 23x13,5x12,5cm
french press 350ml / 17,5x10x10cm

Balení: dárková krabice s ilustrativním potiskem.

Příprava:
1. French press konvičku postavte na rovnou nekluzkou plochu. Konvičku předehřejte vroucí vodou.
2. Užijte čerstvě mletou kávu se střední hrubostí.
3. Do předehřáté konvičky s vyjmutým sítkem nasypte kávu (doporučujeme 7g(15ml) na 100ml vody).
4. Přiveďte vodu k varu a nechte nejméně 40 vteřin odstát (správná teplota by měla být 92–96 °C). 5. Polovinu vody nalijte do french pressu a po dobu 20 vteřin nechte kávu vykvést (káva vytvoří na hladině krustu). Následně dolijte zbytek vody - dbejte na zvlhčení každého zrnka. Po 1 minutě louhování můžete kávu zamíchat, před nasazením filtru můžete lžící odstranit krustu.
6. Kávu louhujte max. 4 minuty. Víčko s filtrem (sítkem) nasaďte na konvičku a sítko pomalu stlačte (pro stlačení neužívejte zbytečně velkou sílu).
7. Ihned po stlačení kávu přelijte do připravených nahřátých hrníčků nebo do konvice/termosky. Kávu nenechávejte ve french pressu - její chuť se rychle kazí.
Nebojte se experimentovat! Vše závisí na vaší chuti!

V textu použity doporučení odborníků z pražírny DOUBLESHOT - vše o historii a další užitečné informace najdete na doubleshot.cz. více informací

French press BARISTA&Co 3Cup Steel/nerez, 350ml

BARISTA&Co Plunge Pot - french pres
French press s jemným nerezovým filtrem. Skleněná nádobka s odměrnými ryskami vyrobená z borosilikátového skla. Dodáváno s obsahem 350 nebo 1000ml. Kovové díly z nerezové ocele s povrchovými úpravami Copper (měď), GunMetal (černá) a Steel (matná nerez).

Velikosti:
french press 1000ml / 23x13,5x12,5cm
french press 350ml / 17,5x10x10cm

Balení: dárková krabice s ilustrativním potiskem.

Příprava:
1. French press konvičku postavte na rovnou nekluzkou plochu. Konvičku předehřejte vroucí vodou.
2. Užijte čerstvě mletou kávu se střední hrubostí.
3. Do předehřáté konvičky s vyjmutým sítkem nasypte kávu (doporučujeme 7g(15ml) na 100ml vody).
4. Přiveďte vodu k varu a nechte nejméně 40 vteřin odstát (správná teplota by měla být 92–96 °C). 5. Polovinu vody nalijte do french pressu a po dobu 20 vteřin nechte kávu vykvést (káva vytvoří na hladině krustu). Následně dolijte zbytek vody - dbejte na zvlhčení každého zrnka. Po 1 minutě louhování můžete kávu zamíchat, před nasazením filtru můžete lžící odstranit krustu.
6. Kávu louhujte max. 4 minuty. Víčko s filtrem (sítkem) nasaďte na konvičku a sítko pomalu stlačte (pro stlačení neužívejte zbytečně velkou sílu).
7. Ihned po stlačení kávu přelijte do připravených nahřátých hrníčků nebo do konvice/termosky. Kávu nenechávejte ve french pressu - její chuť se rychle kazí.
Nebojte se experimentovat! Vše závisí na vaší chuti!

V textu použity doporučení odborníků z pražírny DOUBLESHOT - vše o historii a další užitečné informace najdete na doubleshot.cz.





Kategorie je v přípravě

Na přípravě zboží pro tuto kategorii usilovně pracujeme.
Mějte prosím chvíli strpení, bude to stát za to! :)